Usluge

Projektovanje interijera

Projektantski tim MB Projekt uvijek je na raspolaganju našim kupcima.
Arhitekti i inženjeri sa velikim iskustvom u projektovanju interijera u stanju su od svakog prostora napraviti ugodno mjesto za život ili rad.
Pri radu se koristi poseban softver za 3D projektovanje koji omogućava trenutan uvid u svaku fazu razvoja projekta uz praćenje konačnog izgleda interijera, cijena i rokova realizacije.
Sva projektna mjesta su povezana sa centralnim serverom u proizvodnom pogonu MB Projekt-a, tako da ono što je projektovano i odobreno od strane kupca može istog trenutka biti upućeno u pripremu proizvodnje i po potrebi biti vrlo brzo realizovano. [/dropcap]

Opremanje interijera

Oni koji žele postići stilsku ujednačenost pri opremanju prostora, bilo stambenog, bilo poslovnog, mogu cijeli projekt povjeriti našim projektantima.
Pritom, naravno, do izražaja dolaze i funkcionalne prednosti zaokruženog projekta.Odgovornost za realizaciju preuzima jedna firma, što je velika praktična prednost za naručioca.
Nakon što je napravljen projekt interijera, objekti se opremaju namještajem po mjeri iz vlastite proizvodnje  ili kvaliternim gotovim namještajem iz uvoza. MB Projekt osigurava sve: od ideje i projekta preko proizvodnje, dostave i montaže.

Prevoz

MB Projekt posjeduje kamion za prevoz namještaja i mobilnih ekipa montažera.
Time se osigurava brzo prebacivanje roba i ljudi, što je garancija za poštovanje rokova isporuke. Specijalna vozila omogućavaju siguran prevoz robe i izbjegavnje oštećenja namještaja.

Montaža

Tačka na i cijelog procesa je montaža namještaja u stambenom ili poslovnom prostoru kupca.
U ovom segmentu MB Projekt ništa ne prepušta slučaju. Veći broj najpedantnijih ljudi je odabran i prošao je vrhunsku obuku. Zato oni mogu odgovoriti na bilo koji zahtjev kupca prilikom montaže našeg namještaja.
Svaka dvočlana ekipa koristi vozilo za montažu koje je prepuno najmodernijih alata koji osiguravaju vrhunsku montažu i najzahtjevnijih elemenata namještaja u najkraćem roku. Zato se s našim montažerima nećete družiti dugo. Oni će za čas obaviti montažu, usisati prostor u kojem su radili, obrisati namještaj koji je montiran i krenuti na novi zadatak.
Vama preostaje samo – da uživate u svom novom namještaju.