Kuhinje

Kuhinja oduvijek predstavlja simbol topline i centar oko kojeg se okuplja porodica. Danas, ona je galerija detalja, koja čini vezu između savremenog i tradicionalnog.

Sa ponosom ističemo da ne postoji prostor u koji ne možemo da ukomponujemo naše kuhinje, tako da postanu dio savršene životne cjeline. Nastojimo da poštujemo i uskladimo vaše navike i zahtjeve, kao i ergonomske zakonitosti – potrebu tijela za optimalnim radnim uslovima.

Raznovrsnost materijala i boja omogućava efektno uklapanje u svaki enterijer. Kuhinje izrađujemo od modernih i kvalitetnih materijala, koji omogućavaju praćenje svjetskih trendova, inovativnost i eleganciju u izradi rješenja.

MB Projekt kuhinje po mjeri mogu da budu izuzetno dekorativne, moderne ili klasične, rađene od oplemenjene iverice, medijapana, masiva i postforminga. Mogu da budu luksuzno opremljene, sa detaljima aluminijumskih profila… Sve zavisi od Vaše želje!

Od projekta…

Specijalizovani računarski softver kojim raspolažemo omogućuje ne samo trenutni prikaz kuhinje koja se namiješta, nego i direktno učešće kupca u procesu dizajniranja kuhinja. Foto-realističan 3D prikaz radnog projekta pruža vam trenutan uvid u izgled finalnog proizvoda prije početka procesa proizvodnje. Savremena proizvodna linija, koja tehnički podržava dizajnirana rješenja, zaokružuje proces u jedinstvenu cjelinu.

…do montaže

Ugradnju kuhinja obavljamo brzo i efikasno. Iskustvo naših montera, kao i korišćenje profesionalnog alata za montažu, garantuje ispravnost i visok kvalitet finalnog proizvoda.

Isporuka

Naša najveća prednost je izuzetno kratak rok isporuke! U mogućnosti smo da u roku od 15 dana izvršimo montažu gotovog proizvoda na Vašoj adresi.