Dječije sobe

Svakome od nas je potreban prostor kojeg možemo nazvati svojim, pa makar se radilo samo o malenom kutku u jednosobnom stanu. Isto se odnosi i na najmlađe članove obitelji, za čiji je rast i razvoj od velike važnosti imati vlastiti kutak – mira, veselja i sigurnosti.
Prilikom planiranja dizajna dječjih soba, prvo treba razmišljati o funkcionalnosti – svakodnevnim aktivnostima djeteta i namještaju te dodacima koji će pomoći u obavljanju tih aktivnosti, kao i učiniti ih što ugodnijima. Zatim slijedi, također vrlo važna, estetika prostora – boje i oblici koji će svemu dati notu fantazije.

U našem asortimanu dječjih soba osim klasičnih sastava nudimo i širok spektar komponibilnih i funkcionalnih dječjih i mladenačkih soba. Široka mogućnost kombiniranja različitih elemanata omogućava funkcionalno i maksimalno iskorišten prostor.Najvažnija karakteristika su kvalitetni i ekološki materijali izrade te veliki izbor boja.Vještim kombiniranjem boja iz široke palete naše ponude i različitih sastava omogućava se svakom djetetu da ima prostor za ugodno spavanje,učenje i igru a značajna je i činjenica da komponibilnost sastava pruža mogućnost prilagodbe sobe različitim fazama odrastanja djeteta tako da soba raste zajedno sa djetetom.